Salvem la Princesa (2003-04)

 Salvem la princesa
Sinopsis:
“Salvem la Princesa” és en primer lloc una bogeria deguda, sens dubte, a Dovrat Levy i a l’equip de direcció de l’Escola de l’Actor de València, que un bon dia em varen proposar escriure una comèdia musical i dirigir-la. I vaig cometre la gosadia d’aceptar l’encàrrec.
Des d’aleshores, històries, músiques, coreografies, alegries i baralles, somnis i realitats, van omplir-me el cap i el cor. I, ara, heus ací el resultat.
“Salvem la Preincesa” és un homenatge a moltes persones i a moltes coses. Als qui lluiten per recuperar espais de cultura i llibertat. Perqué l’obra està inspirada en els esdeveniments del Teatre Princesa de València, de l’any 1999. No és una narració dels fets i no volguera que això produira ningún malentés. Hem inventat uns personatges i unes històries, esperant que tots puguen gaudir d’un conte com és ara, el musical.
Va per tots vosaltres. Moltes gràcies

Director:
José Manuel Gil Baquero

Reparto:
Reparto: Vicente Andrés Cardiel, Adrián López Cabrera, Ana Lorente Arnau, Vicent Banyuls i Peris, Alejandro Pellicer Bofill, Juani Cebrián Sánchez , Mª Carmen Ruiz Rodríguez, Núria Jana García Albiach, Miguel Seguí Lidón, Sara González Cervera, Carolina Simó Sánchez, Silvia Hernández Hernández y Romina Vives González

 

Estreno:
21/06/2004. Teatre Tívoli. Burjassot.